Therapie voor volwassenen en jongeren

Er zijn zo veel vragen als er mensen zijn. Neem contact op en we kijken samen of ons aanbod iets voor jou kan betekenen.

Iets voor jou?

Heb je lichamelijke pijn en zoek je manieren om daarmee om te gaan? Stel je je vragen bij de zin van het leven? Heb je vaak het gevoel vermoeid te zijn? Hol je jezelf ook wel eens voorbij? Weet je soms niet meer wie je eigenlijk bent? Heb je moeite met 'neen' zeggen? Ben je het plezier in het leven af en toe kwijt?

Doel?

Samen met jou gaan we op zoek naar het doel dat je voor ogen hebt. We proberen het zo concreet mogelijk te formuleren maar blijven ook open staan voor veranderingen in je doelen. Jouw vragen, bezorgdheden en emoties staan daarbij centraal en vormen het uitgangspunt van de therapie. Als groepspraktijk bieden we diverse strekkingen en hebben we verschillende expertises in huis. Dat dient slechts één doel: aan de slag gaan met wat voor jou de meest comfortabele manier is om je doel te bereiken.

Hoe?

Ga je graag lichaamsgericht te werk of ben je eerder op zoek naar een luisterend oor? Zoek je concrete oplossingen of wil je liever tijd om even stil te staan? Uit je je liever creatief dan met woorden? We zoeken samen uit wat voor jou het meest aangewezen is. Wat voor de ene persoon werkt, werkt immers niet per definitie voor de andere.