Wat mag je praktisch van ons verwachten?

Adres

De praktijk vind je te Hoboken in de nieuwe wijk Groen Zuid, op de grens met Antwerpen en vlakbij het station Hoboken - Polder. Ook met tram en bus zijn we makkelijk bereikbaar.

Onze straat is een eenrichtingsstraat. Als je met de wagen komt, neem je best de Fodderiestraat die een lus maakt naar Catharina Lundenhof. 

Parkeren kan in de straat of op het einde van de Fodderiestraat waar zich vlak voor de lus ook een kleine parking bevindt.

Adres: Catharina Lundenhof 31, 2660 Hoboken

Email: info@therapievoorhetgezin.be

Coƶrdinator: Katrien Pieters - 0498 127 756

 

Praktisch

  • Je kan met onze therapeuten persoonlijk een afspraak maken of via Katrien. Dat kan zowel telefonisch als per mail.
  • Als je ons belt, spreek best even een berichtje in. Om helemaal aanwezig te zijn voor onze cliĆ«nten, zetten we immers onze mobieltjes uit tijdens het gesprek. 
  • Een afspraak kan overdag, 's avonds en bij sommige therapeuten ook op zaterdagvoormiddag. Vanaf maart 2020 bieden we ook online therapie aan. 
  • De meeste mutualiteiten bieden een gedeeltelijke terugbetaling. Waar nodig en mogelijk bieden we ook sociale tarieven. Vraag hier zeker naar bij je therapeut. 
  • Wij gaan er prat op geen wachtlijsten te hebben. Wij weten immers dat van het moment dat je de stap zet naar therapie, daar meestal al een lange weg aan vooraf ging en we laten je dan ook niet graag wachten. 
  • Voor de ouders/opvoeders/begeleiders die graag wachten tijdens de kindertherapie, hebben we een aangename wachtruimte voorzien. 
  • Weet ook dat als de begeleiding van een kind binnen een echtscheiding gebeurt, we geen partij kiezen. In de eerste plaats is onze praktijk een veilige plek voor het kind. Waar mogelijk zien we graag beide ouders (apart of samen).