Wat mag je praktisch van ons verwachten

Praktisch

  • Kies een therapeut op de 'Ons team' pagina en maak rechtstreeks een afspraak. Dat kan zowel telefonisch als per mail. Twijfel welke therapeut het beste bij jou past of wil je weten wie het snelst plek heeft, dan kan je contact opnemen met de coördinator op 0498 127 756 of via info@therapievoorhetgezin.be
  • Als je ons belt, spreek best even een berichtje in. Om helemaal aanwezig te zijn voor onze cliënten, zetten we immers onze mobieltjes uit tijdens het gesprek. 
  • Een afspraak kan overdag, 's avonds en bij sommige therapeuten ook op zaterdagvoormiddag. 
  • De meeste mutualiteiten bieden een gedeeltelijke terugbetaling. Waar nodig en mogelijk bieden we ook sociale tarieven. Vraag hier zeker naar bij je therapeut. 
  • Voor de ouders/opvoeders/begeleiders die graag wachten tijdens de kindertherapie, hebben we een aangename wachtruimte voorzien. 
  • Weet ook dat als de begeleiding van een kind binnen een echtscheiding gebeurt, we geen partij kiezen. In de eerste plaats is onze praktijk een veilige plek voor het kind. Waar mogelijk zien we graag beide ouders (apart of samen). 
  • De tarieven en betaalmogelijkheden van je therapeut vind je telkens in hun profiel op de 'Ons team' pagina. 

Adres

De praktijk vind je te Hoboken in de nieuwe wijk Groen Zuid, op de grens met Antwerpen en vlakbij het station Hoboken - Polder. Ook met de bus zijn we makkelijk bereikbaar.

Onze straat is een eenrichtingsstraat. Als je met de wagen komt, neem je best de Fodderiestraat die een lus maakt naar Catharina Lundenhof. 

Parkeren kan in de straat of op het einde van de Fodderiestraat waar zich vlak voor de lus ook een kleine parking bevindt.

Adres: Catharina Lundenhof 31, 2660 Hoboken

Email: info@therapievoorhetgezin.be

Coördinator: Katrien Pieters - 0498 127 756